Mijn expertise is het geven van financieel en fiscaal-juridisch advies bij scheidingen. Of het nu gaat om vermogen, verdeling of verrekening, alimentatierekenen, pensioen of de (fiscaal-) juridische implicaties, ik bezit daarover de meest actuele kennis en vaardigheden op het hoogste niveau. Een scheidingszaak kan mij niet complex genoeg zijn en eigenlijk doe ik dergelijke zaken het liefst.

Met name (partners van) ondernemers, vermogende particulieren, mensen met een koopwoning die moet worden behouden voor een van de partners, medisch specialisten, managers en mensen die op latere leeftijd gaan scheiden waarbij het pensioen maatwerk moet worden geregeld, weten de weg naar mij te vinden.

Wat kan ik voor u doen?

U kunt mij inschakelen als informerend en adviserend bemiddelaar (mediator), belangenbehartiger bij overlegscheidingen, of als adviseur op de achtergrond in juridische procedures of mediationtrajecten.

 

Vragen?

Heeft u vragen over uw specifieke situatie, belt u mij dan gerust. Natuurlijk kunt u mij ook een e-mail of WhatsApp-bericht sturen. Bovenin dit scherm ziet u alle contactmogelijkheden. Ik ben ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar. Dus ook in de avond en in het weekend.

 

Split-online.nl, marktleider op het gebied van alimentatierekenen

In mijn streven naar nieuwe en betere oplossingen in mijn vakgebied, heb ik enkele jaren geleden een nieuw rekenmodel ontwikkeld voor het verdelen van de kosten van de kinderen in co-ouderschap. Dit model wordt inmiddels landelijk toegepast en is opgenomen in het alimentatierekenprogramma Split-Online.nl dat ik samen met mijn twee toenmalige compagnons Albert Rozendal en Marco van Weverwijk heb opgezet. Split-Online.nl is inmiddels marktleider op het gebied van alimentatierekenen en wordt door de meeste advocaten en rechtbanken gebruikt.

Download kosteloos mijn e-book: "Alles over scheiden"

Het complete handboek voor mensen die gaan scheiden.
Ik respecteer uw privacy,
er worden geen gegevens van u gevraagd.
Download e-book

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates