Sinds 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig financieel planner voor ondernemers en vermogende particulieren. Sinds 2003 houd ik mij fulltime bezig met fiscaal-juridisch en financieel advies bij scheidingen. Ik doe de hele dag niets anders en dat is op zich uniek.

Gedegen en betrokken

Cliënten ervaren dat ik mijn werk gedegen doe en dat “losse eindjes” worden afgehecht. Dat komt door mijn ervaringen met de procespraktijk. Ik weet dat als je iets niet bespreekt of vastlegt, er later gedoe over kan komen. Ik wil dat ten koste van alles voorkomen. Ik combineer een persoonlijke, betrokken aanpak met een zakelijke insteek.

Excellent Onderhandelaar

Sinds 2010 ben ik gecertificeerd “Excellent Onderhandelaar” (Kenneth * Smith Institute). Deze vaardigheden zijn waardevol in overlegscheidingen, waarbij ik de belangen van mijn cliënt behartig.

De Scheidingsplanner

Aan financiële en fiscale begeleiding blijkt een enorme behoefte te zijn bij mensen die gaan scheiden. Vanuit die behoefte heb ik in 2006 de grootste franchiseorganisatie op het gebied van scheidingen opgezet (“De Scheidingsplanner”) die uitgroeide naar 80 vestigingen. Begin 2013 heb ik de franchiseformule verkocht. Vanaf dat moment verricht ik alleen nog werkzaamheden voor mijn eigen praktijk.

Expert in complexe scheidingen

Ik doe nu alleen nog wat ik waardevol en interessant genoeg vind. Inhoudelijk kan een scheiding mij niet ingewikkeld genoeg zijn. Door mijn jarenlange ervaring kan ik heel snel complexe situaties doorzien en in de meeste gevallen heb ik in een ogenblik al voor ogen hoe een oplossing er op hoofdlijnen uit zou kunnen zien.

De grootste bevrediging in mijn werk vind ik in het opzetten van constructies waardoor de wensen van mijn cliënten die in eerste aanvang niet mogelijk lijken, wel kunnen worden verwezenlijkt. Dan komt ook mijn expertise het meeste tot zijn recht.

Ervaringsdeskundige

Doordat ik zelf in 2012 ben gescheiden (overlegscheiding) en vier kinderen, eerst in co-ouderschap en later in volledig ouderschap heb, kan ik iets extra’s bieden. Ik weet hoe de wereld er uitziet na een scheiding. Om met Johan Cruijff te spreken: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.”

 

Vragen?

Heeft u vragen over uw specifieke situatie, belt u mij dan gerust. Natuurlijk kunt u mij ook een e-mail of WhatsApp-bericht sturen. Bovenin dit scherm ziet u alle contactmogelijkheden. Ik ben ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar. Dus ook in de avond en in het weekend.

 

Download kosteloos mijn e-book: "Alles over scheiden"

Het complete handboek voor mensen die gaan scheiden.
Ik respecteer uw privacy,
er worden geen gegevens van u gevraagd.
Download e-book

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates