Als u op uw strepen wilt staan en denkt dat scheiden niet zonder ruzie gaat, dan adviseer ik een advocaat te zoeken die voor u gaat procederen. Als u een goede oplossing wilt en verder wilt met uw leven, dan ben ik misschien een goede partij. Wat daarbij van belang is, is dat het klikt en dat we elkaar begrijpen.

U zult al snel merken dat ik authentiek ben, geen blad voor de mond neem en dat ik streef naar oplossingen. Ik heb oog voor de emoties, maar ik ben geen maatschappelijk werker. Daar ben ik ook te duur voor. Ik combineer een persoonlijke aanpak met een zakelijke insteek. Niet iedereen zal dat aanspreken.

Mijn cliënten

Met name ondernemers, vermogende particulieren, mensen met een koopwoning die moet worden behouden voor één van de partners, medisch specialisten, managers en mensen die op latere leeftijd gaan scheiden waarbij het pensioen maatwerk moet worden geregeld, weten de weg naar mij te vinden.

Ik verwacht van mijn cliënten dat zij bereid zijn om zich in te spannen voor een goede regeling. We moeten er gezamenlijk vertrouwen in hebben dat het traject kan slagen. Als dat vertrouwen er niet is moeten we niet met elkaar aan de slag gaan.

Mijn principes

Ik heb een bewuste keuze gemaakt om de beste te willen zijn op dit vakgebied. Ook wil ik zeer goed bereikbaar zijn voor mijn cliënten en wil ik snel en efficiënt werken. Daarom neem ik een overzichtelijk aantal zaken per jaar aan, zodat ik kan blijven vasthouden aan mijn principes. Ik richt  mijn agenda dan ook zo in, dat ik flexibel ben en kan inspelen op de behoefte van mijn cliënten.

Ook buiten reguliere kantoortijden werk ik en ben ik bereikbaar. Afspraken bij u op kantoor zijn ook mogelijk. Voor mensen die dit aanspreekt zeg ik: bel me eens voor een kennismakingsgesprek. Dan kunnen we kijken of het klikt en of we elkaar begrijpen.

U kunt mij bereiken op 088 61 61 000, of maak online een afspraak.

 

Download kosteloos mijn e-book: "Alles over scheiden"

Het complete handboek voor mensen die gaan scheiden.
Ik respecteer uw privacy,
er worden geen gegevens van u gevraagd.
Download e-book

 

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates