Arnoud Oostveen - Getrouwd of Samenwonend

Voorsorteren

Het komt regelmatig voor dat mensen zich afvragen wat een scheiding voor hen gaat betekenen. Ze vinden het belangrijk om te weten wat hen staat te wachten, voordat ze het definitieve besluit nemen om te gaan scheiden. In die gevallen kun je bij mij terecht voor een “voorsorteer” adviesgesprek.

Lopende bemiddeling/mediation trajecten

Ook als je al een bemiddelingstraject gestart bent bij een advocaat of mediator, kun je mij inschakelen voor advies / second opinion. Tijdens een bemiddelingstraject is het toegestaan (en ook wel aan te bevelen) om een eigen adviseur op de achtergrond te raadplegen. Dan beoordeel of ontwerp ik voor jou de (financiële) voorstellen en stippel ik samen met jou een strategie uit, waarmee je het bemiddelingstraject kunt vervolgen. Op deze manier sta je sterker en kun je besluiten nemen op basis van volledige informatie. Dat geeft je overzicht en rust.

Rechtbankprocedure

Als je in een echtscheidingsprocedure bent beland en je wilt weten of je advocaat de juiste koers vaart, dan kun je ook een beroep op mij doen. Met name op de financiële en fiscale onderwerpen kan ik je dan extra ondersteuning bieden en kan ik samen optrekken met je advocaat.

Download gratis mijn e-book "All about Money"

Hét complete handboek voor mensen die gaan scheiden.

Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book per e-mail.