Sinds 1999 ben ik, als zelfstandig financieel planner, gespecialiseerd in de financiële afwikkeling van scheidingen. Ik doe de hele dag niets anders dan mensen te begeleiden naar (financiële) oplossingen bij hun scheiding. Ik doe dat als mediator, als belangenbehartiger in overlegscheidingen en als adviseur aan de zijlijn.

Dat aan financiële en fiscaal-juridische begeleiding een enorme behoefte is bij mensen die gaan scheiden is algemeen bekend. Vanuit die behoefte heb ik in 2006 de grootste franchiseorganisatie op het gebied van scheidingen opgezet: “De Scheidingsplanner” die uitgroeide naar 80 vestigingen. Ik werkte zelf in de regio Barendrecht, Voorne-Putten, Albrandswaard, Hoeksche Waard, Rhoon,  Poortugaal, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Begin 2013 heb ik de franchiseformule De Scheidingsplanner verkocht en verricht ik alleen nog werkzaamheden voor mijn eigen praktijk.

 

Download kosteloos mijn e-book: "Alles over scheiden"

Het complete handboek voor mensen die gaan scheiden.
Ik respecteer uw privacy,
er worden geen gegevens van u gevraagd.
Download e-book

 

Door mijn jarenlange ervaring (waaronder in de familierechtadvocatuur) kennen het scheidingsproces en de juridische procedures voor mij geen geheimen meer. Die kennis en ervaring zet ik in om het beter te doen. Met oog voor die zaken die er echt toe doen. Ik doe nu alleen nog wat ik waardevol en interessant genoeg vind. Inhoudelijk kan een scheiding mij niet ingewikkeld genoeg zijn. Door mijn jarenlange ervaring kan ik heel snel complexe situaties doorzien en in de meeste gevallen heb ik in een ogenblik al voor ogen hoe een oplossing er op hoofdlijnen uit zou kunnen zien.

De grootste bevrediging in mijn werk vind ik in het opzetten van constructies waardoor de wensen van mijn cliënten die in eerste aanvang niet mogelijk lijken, wel kunnen worden verwezenlijkt. Dan komt ook mijn expertise het meeste tot zijn recht.

Doordat ik zelf in 2012 ben gescheiden (overlegscheiding) en vier kinderen in co-ouderschap heb, kan ik iets extra’s bieden. Ik weet hoe de wereld er uitziet na een scheiding. Om met Johan Cruijff te spreken: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.”

 

Vragen?

Heeft u vragen over uw specifieke situatie, belt u mij dan gerust. Natuurlijk kunt u mij ook een e-mail of WhatsApp-bericht sturen. Bovenin dit scherm ziet u alle contactmogelijkheden. Ik ben ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar. Dus ook in de avond en in het weekend.

 


Cliënten De Scheidingsplanner Regio Barendrecht – Rotterdam tot 01-11-2018

Vroegere cliënten van De Scheidingsplanner in de regio’s: Barendrecht, Voorne-Putten, Albrandswaard, Hoeksche Waard, Rhoon,  Poortugaal, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen kunnen bij mij terecht voor vragen ten aanzien van hun dossier. Ik beheer het archief van deze zaken.

Contact opnemen

Voelt u zich vrij om mij te bellen, te berichten via WhatsApp of te e-mailen voor een afspraak. Ik ben ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar. Dus ook in de avond en in het weekend. Omdat ik er voor u zal zijn op de momenten dat u mij nodig heeft.

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates