Sinds 1999 ben ik, als zelfstandig financieel planner en fiscaal-juridisch adviseur, gespecialiseerd in de financiële afwikkeling van scheidingen. Ik doe de hele dag niets anders dan mensen te begeleiden naar (financiële) oplossingen bij hun scheiding. Ik doe dat als bemiddelaar, als belangenbehartiger in overlegscheidingen en als adviseur op de achtergrond in rechtbankprocedures en lopende mediationtrajecten. Door mijn jarenlange ervaring (waaronder in de familierechtadvocatuur) kennen het scheidingsproces en juridische procedures voor mij geen geheimen meer. Die kennis en ervaring zet ik in om het beter te doen. Met oog voor details.

Mijn expertise komt het meest tot zijn recht bij meer complexe scheidingen van ondernemers, vermogende particulieren, mensen met een koopwoning die moet worden behouden voor een van de partners, vrije-beroepers, managers en mensen die op latere leeftijd gaan scheiden waarbij het pensioen maatwerk moet worden geregeld.

Arnoud in een vogelvlucht

Arnoud ziet het levenslicht

1969

Arnoud studeert af (HTS Utrecht)

1993

Arnoud dienstplichtig (Ground Liaision Officer)

1993

Arnoud start in Finance

1994

Start Oostveen Financiële Planning

1999

Arnoud oprichter Franchiseorganisatie De Scheidingsplanner

2006

Arnoud werkt in/voor familierecht advocatuur

2013

Arnoud start Scheidingszaken

2015
Alles over scheiden - Ing. Arnoud-Oostveen

Arnoud brengt zijn boek "Alles over scheiden" uit

2017

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates