Overweegt u te gaan scheiden, dan wilt u snel weten waar u aan toe bent. Met de scheidingstest geef ik u binnen 24 uur inzicht in wat van belang is in uw situatie. Het invullen duurt ongeveer drie minuten.

Aan het eind wordt u gevraagd een e-mailadres op te geven waar de test naartoe gezonden wordt. Ik respecteer uw privacy: er worden verder geen contactgegevens van u gevraagd en u wordt niet nagebeld.

 

Vragen?

Heeft u vragen over uw specifieke situatie, belt u mij dan gerust. Natuurlijk kunt u mij ook een e-mail of WhatsApp-bericht sturen. Bovenin dit scherm ziet u alle contactmogelijkheden. Ik ben ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar. Dus ook in de avond en in het weekend.

 

 

  1 Bent u getrouwd of samenwonend?* 1/7

  2 Heeft u gezamenlijk minderjarige kinderen?* 2/7

  Vorige vraag

  3 Weet u zeker dat u wilt scheiden?* 3/7

  Vorige vraag

  4 Bent u nog “on speaking terms”?* 4/7

  Vorige vraag

  5 Heeft u een inkomen?* 5/7

  Vorige vraag

  6 Heeft u een koopwoning?* 6/7

  Vorige vraag

  7 Heeft u pensioen opgebouwd?* 7/7

  Vorige vraag

  Hartelijk dank voor het invullen van de scheidingtest

  Op basis van de door u gegeven antwoorden zal ik een persoonlijk advies voor u samenstellen en deze per e-mail aan u toesturen. Als u hieronder uw gegevens invult, dan ga ik voor u aan de slag!

  Uw naam*

  Uw postcode

  Uw e-mailadres*

  Subscribe to our newsletter

  Vorige vraag

  Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

  Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates