Mevrouw W. te Amsterdam (Google review)

Ik kan Arnoud Oostveen bijzonder aanbevelen. Hij heeft ons op een professionele en integere wijze door een netelig proces van een scheiding en het maken van afspraken geloodst. Hij is onpartijdig en toch betrokken, en is niet bang om te zeggen waar het op staat, wat er zonder twijfel toe heeft geleid dat we nu een convenant hebben waar we beide achter staan. Bovendien is hij zorgvuldig in de uitwerking en opvolging.

H. te Barendrecht

“Beste Arnoud,

Het voelt wat vreemd om je deze uitnodiging door te sturen maar jij hebt mij mede geholpen om zover te komen in mijn scheiding dat ik op 12 juni één van de sprekers ben op het event “De Ideale Scheiding”. Doordat jij met al jouw kennis en ervaring in 6 weken de scheiding wist te regelen, kon ik ook echt op 1 januari 2015 opnieuw beginnen.

Ik stuur je de uitnodiging voor dit event dus ook heel graag door.”

Dhr. en mw. E. te Rotterdam

“Geachte heer Oostveen,

Mijn ex-vrouw en ik willen u hartelijk danken voor uw snelheid en uitstekende afwikkeling van onze echtscheiding. U heeft een prima fiscale en financiële constructie opgezet, die ervoor zorgt dat mijn ex-vrouw en ik verder kunnen met ons leven zonder financiële zorgen te hebben.

dhr. V. te Barendrecht

“Hoi Arnoud,

Superbedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan. Het was een hele klus zo met die huwelijksvoorwaarden en mijn B.V.’s. Doordat jij het voor de advocaat van mijn ex allemaal goed op papier hebt gezet, konden ze niet anders dan akkoord gaan met het voorstel. Super dat het zo is gegaan, we kunnen nu zonder ruzie enzo verder. En voor jou: ik heb geen vragen meer 🙂

 Groetjes,”

H. te Schiedam

“Beste Arnoud,

Toen mijn man van de zomer zei dat hij wilde scheiden was ik helemaal de kluts kwijt. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Gelukkig ben ik bij jou terecht gekomen. Ik kon je altijd bellen als ik het even niet zag zitten, nooit was het je teveel. Ongelofelijk knap ook hoe je in de onderhandelingen bent geweest. Mijn ex wist echt niets meer te zeggen toen het over de huwelijksvoorwaarden ging. Hij dacht dat alles van hem was, maar uiteindelijk moest alles toch gedeeld worden. Ik heb nu een heerlijk appartement gekocht en naar mijn zin ingericht. Het zal wel even duren voordat ik alles verwerkt heb, maar gelukkig heb ik dankzij jou nu geen zorgen meer.”

Dhr. T. en mw. M. te Mijnsheerenland

“Geachte heer Oostveen,

Door mijn werk in het buitenland wilde mijn vrouw en ik snel scheiden. Bij onze kennismaking op de dag van de scheiding gaf u aan dat het snel zou kunnen. Het is gelukt. Vorige week hebben we het convenant getekend en zijn de stukken ingediend bij de rechtbank. Ik kan nu volgende week met een gerust hart voor een jaar naar Singapore. Hartelijk bedankt voor alles.”

Dhr. V. en mw. S. te Brielle

“Beste Arnoud,

We kwamen bij jou omdat we door de bomen het bos niet meer zagen. 2 huizen die onder water staan en onverkoopbaar zijn. We hebben eigenlijk een troep gemaakt van onze financiën. Onze hypotheekadviseur zag er ook geen heil in. Het lijkt wel of we een engeltje op onze schouder hebben zitten, want op internet hebben we jou gevonden. Jij hebt alles voor ons geregeld en nu na onze scheiding kunnen we met een schone lei verder en hebben we allebei ons eigen huis en geen financiële zorgen. Dank je wel!”

V. te Oostvoorne

“Beste Arnoud

Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor de super snelle afhandeling met [naam] 

En als er ooit moeilijk heden zijn ben jij de eerste die ik bel. 

Ben zo blij bedankt. 

Vriendelijke groet”

Mevrouw B te Poortugaal

Dank jewel voor alles. Is netjes en best snel verlopen.

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates