Werken vanuit huis, kinderen lesgeven, voortdurend op elkaars lip, geen leuke uitjes met vrienden, familie, collega’s, kortom geen moment voor uzelf. Al bij de aankondiging van de eerste coronabeperkingen vreesden echtscheidingsadvocaten dat menig koppel de druk niet zou doorstaan. De coronacrisis zou leiden tot een huwelijkscrisis met bijbehorende golf aan echtscheidingen. Maar wat is daarvan terechtgekomen? Is het aantal echtscheidingen gestegen of waren deze beperkingen een mooi excuus om aan de relatie te werken? En wat als alle coronabeperkingen voorbij zijn?

In Exxact live praat ik als fiscaal juridisch specialist en mediator bij echtscheidingen met William over echtscheidingen in (en na) coronatijd. Exxact Live is de talkshow van Barendrecht met wekelijks uiteenlopende onderwerpen en interessante studiogasten. Exxact Live ” in gesprek met…” was te beluisteren op donderdag 15 april van 20.00 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl. Hieronder kunt u het gesprek terugluisteren.

 

Deel 1

Exxact live - Deel 1 Radio uitzending

Deel 2

Exxact live - Deel 2 Radio uitzending

Deel 3

Exxact live - Deel 3 Radio uitzending

 

 

 

 

 

Het geheim van verandering is om al je energie niet te richten op het bevechten van het oude, maar op het opbouwen van het nieuwe. - Socrates